Ne feledje! Kamagra Patika webáruházunk célja, hogy a vásárlóink a lehető legjobb kiszolgálásban és segítségnyújtásban részesüljenek.
 
Ezért is fontos számunkra az ön pozitív tapasztalatai vagy éppen az építő jellegű kritikái a webáruházunkkal kapcsolatban. Ne habozzon jelezni vevőszolgálatunk felé, hiszen ez is a fejlődésünket szolgálja mint ahogy az építő jellegű kritikák.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kérjük, olvassa el a GYIK-ot, mielőtt üzenetet küldene részünkre.

Amennyibe a rendelése nem éri el a 20 000 Ft abban az esetben 1500 Ft postaköltséget számítunk fel. Ellenkező esetben minden leadott rendelés szállítási díja INGYENES! Tudjon meg többet a Fontos Információk oldalunkon.

Kamagrapatika.com – Kamagra rendelés garanciával webshopunkban Magyar Postai Utánvétellel postázzuk a megrendelését. Emellett lehetősége van még Magyar Coop Pontra, Mol Pontra és végül Csomagautomatába kérni a csomagját melyet a Magyar Posta Zrt. szállít ki..

Rendelése a feladásától számítva általában 2-3 munkanapon belül megérkezik a megadott kézbesítési címre.A megrendelés során a rendszerünk automatikusan kalkulálja a becsült szállítási időt, hogy mikorra várható a rendelése. Ez az információ a Kosár és a Pénztár oldalon is látható.A Postával időgaranciás szerződésben állunk, tehát tényleg 2-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül a megrendelése.

Adatai csak a szállító cég részére kerülnek továbbításra, a további információk az adatvédelmi tájékoztatóban, melyről az információknál (link) olvashat

A rendszer automatikusan üzenetet küld a rendelés feldolgozásáról, kiszállításról és a megrendelt tételes összegről

Minden esetben számlát állítunk ki, mivel a csak számla felmutatása esetén tudjuk az Ön garanciális problémáit ügy-intézni

Üzenetküldés

  Az Ön neve (kötelező)

  Az Ön emailcíme (kötelező)

  Az Ön rendelésszáma (kötelező)

  Az Ön telefonszáma (kötelező)

  Kapcsolatfelvétel tárgya: (kötelező)

  Kérem, írja meg a kapcsolatfelvétel okát!